Online Merkbeleving of Branding

Onlie Merkbeleving (of Branding)

Waarom koop je een product bij een bepaalde (internet)winkel? Dat heeft natuurlijk alles te maken met de prijs, beschikbaarheid, etc., zogenaamde "harde waarden". Maar stel nu dat de prijs vergelijkbaar is en bij beide winkels de producten direct verkrijgbaar zijn. Waar koop je dan je het product?

Nu heb je te maken met "zachte waarden", waarbij factoren als naamsbekendheid, betrouwbaarheid en uitstraling een uitermate belangrijke rol spelen. Zaken die lastig te meten zijn en niet altijd gebaseerd zijn op objectieve feiten. Moeilijk? Niet echt, maar het vraagt wel de aandacht gedurende het gehele internet marketing proces.

Internet Marketing?

Online zakendoen is in veel gevallen vluchtiger van aard dan offline. Potentiƫle klanten zijn eerder geneigd om even bij de buren te kijken wat daar te halen is, en hoppen eenvoudig van de ene aanbieder naar de ander. Een eerste indruk is dan ook extreem belangrijk, of je die nu afgeeft door middel van je website, of via een ander kanaal als social media (Twitter, Hyves, LinkedIn, forums, etc.) of via e-mail. Zoals het tegeltje bij mijn oma in de gang al zei: "Vertrouwen komt te voet en vertrekt te paard!".

R2 Marketing helpt!

R2 Marketing helpt met de gewenste online positionering door ondersteuning te bieden bij of de implementatie te verzorgen van webdesign, e-mail marketing campagnes, online adverteren, link-building en het gebruik van social media. Als je denkt hulp te kunnen gebruiken, neem dan gerust contact op, of bel direct op 06-10914530 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.