Over R2 Marketing

R2 Marketing in één zin: "R2 Marketing helpt je je omzet te vergroten met behulp van het internet".

One size fits all?

Aangezien iedere ondernemer andere doelstellingen heeft, is er geen eenduidige "internet marketing oplossing", maar is het noodzakelijk goed te kijken naar het doel en daar de internet marketing strategie op aan te passen. Dit kan zijn door naamsbekendheid te verbeteren, contact te verbeteren met nieuwe of bestaande klanten, websites te analyseren en optimaliseren, conversie te verhogen (van click naar klant), etc.

Internet Marketing op strategisch niveau

R2 Marketing werkt actief mee bij de vertaling van de (bedrijfs)doelstellingen in een internet marketingstrategie en zorgt ook voor de implementatie zodat van begin tot eind de neuzen dezelfde kant opstaan. Hierbij werkt R2 Marketing altijd vanuit het bedrijfsperspectief: op de eerste plaats moet duidelijk zijn welk doel je wil bereiken en pas op de tweede plaats wordt er gekeken welke middelen daar dan voor ingezet kunnen worden.

R2 Marketing is een jong maar ervaren internet marketing bureau opgericht in januari 2010. Rob Rutten - oprichter van R2 Marketing - is al vanaf 1999 professioneel actief op het internet en heeft zijn marketing ervaring opgedaan bij Philips en ST Ericsson op het gebied van mobiele telefonie. Deze combinatie van marketing en technische kennis van het internet zorgen ervoor dat R2 Marketing kan bijdragen aan het volledige proces van strategie definitie tot de uiteindelijke implementatie.

Geïnteresseerd?

Vul het contactformulier in op de contact pagina, of bel direct op 06-10914530.